Καλά κρατεί ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται μεταξύ υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενων Μέσων,…

Καλά κρατεί ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται μεταξύ υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενων Μέσων, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου.

Η «φρενίτιδα» γύρω από το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, την ώρα που το «θερμόμετρο» στην Κουμουνδούρου, μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Αχτσιόγλου βρίσκεται στο «κόκκινο», με τους υποψηφίους των δυο… στρατοπέδων να επιδίδονται σε έναν εμφύλιο πόλεμο.

Τις τελευταίες ώρες, η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, προχώρησε σε ένα ανώνυμο editorial με τίτλο “Οι «αρουραίοι» του ΣΥΡΙΖΑ και τα bots του Κασσελάκη”, με το οποίο επιτίθεται σε χρήστες του Twitter αλλά και στον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τις τελευταίες 3 εβδομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φιλοτεχνείται με μαεστρία και επιτυχία το επικοινωνιακό προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη, διεξάγεται ένας παράλληλος άγριος πόλεμος κατά της Εφης Ατσιόγλου από επώνυμους λογαριασμούς, δηλωμένους ψηφοφόρους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και από μερικές δεκάδες τρολ και bots, που όλοι υποστηρίζουν τον Κασσελάκη. Δεν αναφερόμαστε σε ανταλλαγή επιχειρημάτων, ακόμα και με έντονο τρόπο, αλλά σε επιθέσεις λάσπης. […]

Στο ίδιο κλίμα βρέθηκε το τελευταίο διάστημα και ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, φανατικός υποστηρικτής και συνομιλητής του Στέφανου Κασσελάκη (αλλά και του Νίκου Παππά), ο οποίος πυροδότησε το κλίμα μία μέρα πριν από τις εκλογές με την ανατριχιαστική φράση: «Αύριο δεν ψηφίζουμε απλώς. Κάνουμε φασίνα, ξαράχνιασμα και αποπαρασίτωση».

Πρόκειται ακριβώς για τις φράσεις που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για τους Εβραίους, οι οποίοι παρομοιάζονταν με μολυσματικές κατσαρίδες και ψύλλους που αντιμετωπίζονται με «αποπαρασίτωση» ή με τσουκνίδες που «ξεριζώνονται» ή με δέντρα που θέλουν «κλάδεμα», με αποστήματα που χρήζουν «καυτηριασμού».

Την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος και σε ακόμα μία ανάρτησή του χαρακτηρίζοντας «φίδια» και «τρωκτικά» εσωκομματικούς αντιπάλους του κ. Κασσελάκη», σχολιάζει η ΕφΣυν.Από την πλευρά του, ο γνωστός στιχουργός δηλώνει σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε, επισημαίνοντας:

«Πολεμώ τον Μητσοτάκη από την πρώτη μέρα. Συχνά προσπάθησαν από το Μαξίμου να με τελειώσουν. Ποτέ τόσο ανήθικα, όσο τα μιντιακά πιστόλια της Έφης Αχτσιόγλου σήμερα.

Με λένε ναζί στην ΕφΣυν!

Μίλησα για καθαριότητα στο «σπίτι» μας. Μιλούν για Εβραίους και καθαρότητα. Είμαι σε σοκ», σχολίασε.

Το άρθρο «Σφαγή» Νίκου Μωραΐτη και ΕφΣυν-«Με λένε Ναζί τα πιστόλια της Αχτσιόγλου» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.