Σαρωτικές φαίνεται πως θα είναι οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη…

Σαρωτικές φαίνεται πως θα είναι οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο νέος πρόεδρος είχε, εξάλλου, αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων τις επόμενες ημέρες με πρόσωπα του στενού κομματικού περιβάλλοντός του για τη στελέχωση του κόμματος και αναμένονται αλλαγές στο νέο οργανόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πάντως, φαίνεται πως παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος με δεδομένο πως ο νέος πρόεδρος δεν είναι βουλευτής.

Το ίδιο ισχύει και με την εκπροσώπηση του κόμματος στη θέση στο προεδρείο της Βουλής, καθώς η Όλγα Γεροβασίλη παραμένει στο πόστο του αντιπροέδρου.



Αλλαγές προ των πυλών

Δεν ισχύει, ωστόσο, το ίδιο για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Η Θεοδώρα Τζάκρη που καλύπτει θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου προορίζεται για νέα γραμματέας της Κ.Ο., ενώ μόνος σίγουρος είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είναι, εξάλλου, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η θέση του τρίτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με δεδομένο ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος αποτελεί στενό συνεργάτη της Έφης Αχτσιόγλου.

Επιπλέον, τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα.

Ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης θα είναι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου, ενώ ρόλο εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.



Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Τα στελέχη που επέλεξε ο Κασσελάκης – Οι Τσίπρας, Καπνισάκης και Αυγέρη σε ρόλους κλειδιά εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.