Είχε εις βάρος του όχι μια ή δύο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά…

Είχε εις βάρος του όχι μια ή δύο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις.

Παρ’ όλα αυτά ο δραπέτης «βόλταρε» σαν κύριος στην Καρδίτσα και συνελήφθη.

Σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και οκτώ μηνών για ληστεία και κλοπή είχε καταδικαστεί ο φυγόποινος δραπέτης που εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Καρδίτσα.

Ο Έλληνας δραπέτης είχε τρεις καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Αθήνας με την πιο βαριά από τις οποίες να είναι τελεσίδικη.

Είχε καταδικαστεί για ληστεία και κλοπή με τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για απόδραση κρατουμένου και υπόθαλψη εγκληματία με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα για κλοπή με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για απάτη εκκρεμούσε σε βάρος μιας Ελληνίδας η οποία συνελήφθη στη Γαστούνη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας.

Η φυγόποινη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Στη Σπάρτη, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 24χρονος Έλληνας που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή.

Το άρθρο Συνελήφθη δραπέτης με τρεις καταδίκες – «Βόλταρε» σαν κύριος στην Καρδίτσα! εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.