Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην περιοχή της Μάνης, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα ο 42χρονος Αντώνης Παναγάκος γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου.

Η Μαρία Παναγάκου που στο παρελθόν εμφανιζόταν στις στήλες μαγειρικής εκπομπών της τηλεόρασης, τα τελευταία χρόνια ζούσε και δραστηριοποιούνταν στη Μάνη όπου μαζί με τον γιο της είχαν επιχείρηση μπανγκαλόου και εστιατόριο.

Η Μαίρη Παναγάκου στις αναρτήσεις της στο Facebook μετά τον τραγικο θάνατο του παιδιού της, που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα, απέδωσε τις ευθύνες στην δικαστική διαμάχη που είχε ο γιος της με συγχωριανούς τους. Μια πρόσφατη δικαστική απόφαση σε βάρος του, ισχυρίζεται η τηλεμαγείρισσα, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον που τον οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της μητέρας του.

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλλίτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες”! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιόν θα αγκαλιάζω, ποιόν θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει”; ποιός θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; », γράφει ακόμη σε μια από τις πολλές της ανάρτήσεις η Μαίρη Παναγάκου.

Σοκ στη Μάνη με την αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, ο 42χρονος αυτοπυροβολήθηκε με όπλο στο κεφάλι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13/2. Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπήρξε πολύ σοβαρός τραυματισμός.

Διατηρώντας ζωτικές λειτουργίες και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για αρκετή ώρα, δυστυχώς, κατέληξε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.