Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στην Καβάλα, πέταξε ως συγκυβερνήτης με δικινητήριο αεροπλάνο, αποδεχόμενος…

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στην Καβάλα, πέταξε ως συγκυβερνήτης με δικινητήριο αεροπλάνο, αποδεχόμενος πρόταση πιλότου της σχολής του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη σχολή πιλότων της περιοχής και εκεί τού πρότειναν να τον πάνε βόλτα με ένα μικρό αεροπλάνο.

Ο πιλότος είπε στον κ. Κασσελάκη ότι θα μπορούσε να τον πάει και μέχρι το δάσος της Δαδιάς, που κάηκε στις τελευταίες μεγάλες φωτιές, και δέχτηκε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Μαυρίζει η καρδιά σου, όταν βλέπεις την καταστροφή στη Δαδιά».

Χαμόγελα και selfies στη Δράμα

Με χαμόγελα και πολλές selfies περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Δράμα.

Αν και δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί, καθώς, όπως είπε, «έχω να κοιμηθώ εδώ και μέρες», τήρησε την προεκλογική του υπόσχεση να επισκεφθεί την ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

«Είχα πει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ερχόμουν, οπότε ιδού η Δράμα, ιδού και το πήδημα», είπε.

Για ακόμα μια φορά αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους, πηδώντας προστατευτική μπάρα για να κόψει δρόμο. Όταν τελικά τον έφτασαν, τον βρήκαν να βγάζει selfie με πολίτη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτυχε θερμής υποδοχής και αρκετοί έβγαλαν selfie μαζί του, με τον ίδιο να μην τους χαλά χατίρι και να μοιράζει αγκαλιές και φιλιά.



Το μήνυμα στον πρωθυπουργό

Το μήνυμα, που έστειλε από τη Δράμα, είχε πολλούς αποδέκτες.

Αρχικά, μίλησε στους ψηφοφόρους: «Ο λαός είναι σοφός και θα δώσει ξεκάθαρα την απάντηση του την Κυριακή το βράδυ».

Μετά απευθύνθηκε στους επικριτές του: «Αλλά ξέρετε κάτι, εμένα δεν με πειράζουν οι επιθέσεις».

Έστειλε μήνυμα και στον Έλληνα πρωθυπουργό:

«Αγαπητέ πρωθυπουργέ, μιλάς για τις ζωές ανθρώπων. Συνειδητοποίησέ το, μιλάς για ζωές ανθρωπίνων ζωών».

Δημοσιογράφος: Περιμένετε, μην σας κατηγορήσουν πάλι για σαρδάμ…

«Ας κατηγορήσουν ό,τι θέλουν. Εγώ είμαι με τον άνθρωπο».

Επίσης, κάλεσε όλα τα ΜΜΕ να μην ασχολούνται μαζί του, αλλά με τα προβλήματα των πολιτών.

«Καλή η δημοσιότητα και η λάμψη μου. Εύχομαι να πληρώνει πολλές διαφημίσεις.

Σπρώξτε λίγο παιδιά τον κόσμο που πεινάει. Κάντε κάτι γι’ αυτόν τον κόσμο».

«Το μεγάλο στοίχημα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε και με τους ξενοδόχους σε διημερίδα για τον τουρισμό, ενώ επισκέφθηκε και τον σιδηροδρομικό σταθμό.

«Προτεραιότητα. Οι σιδηρόδρομοι – μην ξεχνάμε ότι είχαμε και ένα ατύχημα – πρέπει να λειτουργούν με ασφάλεια και σύγχρονη τεχνολογία».

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Καβάλα, έκανε μια μικρή παρέμβαση σε ζωντανή σύνδεση. Υπογράμμισε πως «μεγάλο στοίχημα» είναι να επιστρέψουν τα λαμπρά μυαλά που έχουν φύγει στο εξωτερικό.

«Να ασχοληθούμε με το πώς η νεολαία της χώρας μπορεί να μείνει εδώ πέρα, όταν μεγαλώνει εδώ πέρα. Να φύγει από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το βασικότερο είναι πως οι απόδημοι, τα παιδιά που έχουν φύγει έξω, κάπως να γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της χώρας».

 

 

Το άρθρο Στ. Κασσελάκης: Πέταξε με δικινητήριο αεροπλάνο πάνω από τη Δαδιά-Χαμόγελα και selfies σε Δράμα-Καβάλα (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.