Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο πανελλήνιο η φοβερή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη με θύμα έναν έφηβο 15 ετών.

Όπως έγινε γνωστό ο 15χρονος έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, ενώ βρισκόταν στον πέμπτο όροφο οικοδομής.

Συγκεκριμένα ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Το παιδί έκανε ένα βήμα πάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, το οποία έσπασε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος πέντε ορόφων.

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του παιδιού. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 15χρονο γιο του.