Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πετύχει να αξιοποιήσει απόλυτα την εικόνα του στις εκλογές διαδοχής του…

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πετύχει να αξιοποιήσει απόλυτα την εικόνα του στις εκλογές διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πρόσφατο παρελθόν προχώρησε σε καταγγελία παρενόχλησης σε ναυτιλιακό συνέδριο.

Έχει επιλέξει πολλά στυλ σε κάθε του εμφάνιση.

Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να δείξει απλός και ανθρώπινος στην καθημερινότητά του και αποφασιστικός όταν κάνει πολιτικές τοποθετήσεις.

Προσπαθεί και αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του παίρνοντας άριστα επικοινωνιακά.

Πέραν αυτών ωστόσο είχε υπερασπιστεί τον Φεβρουάριο του 2020 μια σερβιτόρα στη διάρκεια ενός ναυτιλιακού συνεδρίου όταν είχε δεχθεί παρενόχληση.

Ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στο περιστατικό λέγοντας:

«Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου καθώς κατευθυνόμουν προς το τραπέζι μου, πριν καθίσουν όλοι βλέπω κάποιον που έμαθα αργότερα ότι ήταν ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρίας, κατευθύνονταν επίσης προς το τραπέζι, άρπαξε και άγγιξε την κοτσίδα μιας από τις σερβιτόρες που ερχόταν στο τραπέζι.

Πήγα κατευθείαν σ’ εκείνη και της λέω: «Αυτός ο κύριος έπιασε τα μαλλιά σου;» και μου απάντησε: «Όχι, όχι, όλα καλά, όλα καλά», προσπαθώντας ξεκάθαρα να μην κλάψει και της είπα: «Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να το υποστείς αυτό» και απολογήθηκα εκ μέρους του».Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Η καταγγελία παρενόχλησης σε ναυτιλιακό συνέδριο εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.