“Σεβασμό στο πένθος που βιώνουν”, ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση, μετά το μακελειό της περασμένης Δευτέρας (12/1) στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια του οποίου έπεσαν νεκροί η αδερφή τους Μαρία, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής τους εταιρείας και ένας καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Με τις έρευνες γύρω από τα κίνητρα του Αιγύπτιου δράστη που εργαζόταν για την οικογένεια επί 36 ολόκληρα χρόνια να παραμένουν σε εξέλιξη, Σπύρος και Δέσποινα Καρνέση, στην πρώτη τους κοινή δήλωση, εκφράζουν τις ευχαριστίες σε όσους τους συμπαραστέκονται, ζητώντας παράλληλα «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».

Η κοινή δήλωση Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειές μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε. Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

-Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
-Δέσποινα Καρνέση»