Στην Κρήτη, ένα 15χρονο κορίτσι βασάνισε με τρόπο σαδιστικό έναν 13χρονο συμμαθητή της, σε κοινή…

Στην Κρήτη, ένα 15χρονο κορίτσι βασάνισε με τρόπο σαδιστικό έναν 13χρονο συμμαθητή της, σε κοινή θέα, με τις εικόνες να σοκάρουν…

Μάλιστα, η κοπέλα έριχνε ματιές στο κινητό τηλέφωνο, η κάμερα του οποίου την κατέγραφε, και φαινόταν να το απολαμβάνει.

Ο κατά δύο χρόνια μικρότερος συμμαθητής της, όμως, έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενώ η 15χρονη του έσφιγγε το λαιμό και τον χτυπούσε, στριμώχνοντάς τον βίαια…

Όλα έγιναν στις 15 Σεπτεμβρίου, στην καρδιά του Ηρακλείου, με το 13χρονο θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί και να κρύψει το πρόσωπό του με ένα καπέλο.

Η 15χρονη όχι μόνο δεν σταματούσε, αλλά ήταν από πάνω του και του φερόταν βίαια.

Ο 13χρονος επέλεξε να μη σηκώσει χέρι και μάλιστα σε κορίτσι. Καθόταν και υπέμενε την κακοποίηση, χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Εξίσου σοκαριστικές ήταν και οι αντιδράσεις των υπολοίπων στο σημείο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγονται άλλες δύο φωνές. Δύο παιδιά που δείχνουν να διασκεδάζουν. Ο ένας μάλιστα ζητάει από την 15χρονη να συνεχίσει.

Η λήψη ολοκληρώνεται, με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Μήνυση των γονέων του 13χρονου

Οι γονείς του 13χρονου αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Έκαναν χθες (21/9) μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στην μακρά αλυσίδα ανάλογων επεισοδίων, μέσα και έξω από σχολεία της Κρήτης.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι του σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αναγκάστηκε να μιλήσει, όταν το βίντεο άρχισε να διανέμεται σε φίλους και γνωστούς του.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ, αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.



Το άρθρο ΣΟΚ στην Κρήτη: Ξυλοδαρμός 13χρονου από 15χρονο κορίτσι σε κοινή θέα – Βίντεο ντοκουμέντο εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.