Σοκ προκαλεί η απίστευτη κακοποίηση που δέχτηκε μια γυναίκα από τον Κινέζο σύντροφό της ο…

Σοκ προκαλεί η απίστευτη κακοποίηση που δέχτηκε μια γυναίκα από τον Κινέζο σύντροφό της ο οποίος την έδεσε χειροπόδαρα και η οποία από το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους στην περιοχή της Ακρόπολης.

Όπως καταγγέλλει η 36χρονη γυναίκα, ο 40χρονος σύντροφός της την είχε δεμένη χειροπόδαρα και φυλακισμένη μέσα στο διαμέρισμα. Όταν αυτή επιχείρησε να λυθεί, ακολούθησε άγριο επεισόδιο και η 36χρονη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον 3ο όροφο και προσγειώθηκε σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Η Κινέζα, τραυματισμένη στο πόδι και το κεφάλι μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο κακοποιητής σύντροφός της, έσπευσε να εξαφανιστεί, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με το θύμα, ο 40χρονος πιθανότατα να αναζητεί λύση, προκειμένου να διαφύγει από την Ελλάδα για την Κίνα. Για τον λόγο αυτό έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την έδεσε χειροπόδαρα και την πέταξε από τον 3ο όροφο στο κενό

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, το σκηνικό του τρόμου σημειώθηκε στις 19:35 του Σαββάτου (2/12). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

Το άρθρο Σοκ στην Ακρόπολη: Μυστήριο με πτώση γυναίκας από τον 3ο όροφο – O Κινέζος σύντροφός της την είχε δέσει χειροπόδαρα εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.