Άλλη μία συγκλονιστική υπόθεση γυναικοκτονίας με προεκτάσεις οικογενειακού δράματος σημειώθηκε  τα ξημερώματα σήμερα (Σαββάτου) στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που η 37χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο ο εν διαστάσει σύζυγός της πετάχτηκε μπροστά της, ανέβηκε στο όχημα που μόλις είχε σταθμεύσει η άτυχη γυναίκα και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα την γυναίκα ο 42χρονος δράστης και αυτόχειρας έστρεψε το  όπλο που κρατούσε προς τον εαυτό του και πυροβόλησε, βρίσκοντας τον θάνατο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό με θύματα μια νεαρή γυναίκα, αλλά και τον αυτόχειρα, που συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα..

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για απειλές που είχε δεχθεί από τον 42χρονο. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης δεν άντεχε τον χωρισμό και ζήλευε παράφορα βλέποντας την πρώην γυναίκα του να βγαίνει τα βράδια.