Έχοντας τον αέρα του νικητή από τις εκρηκτικές διαδικασίες του συνεδρίου ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε σε μπαρ του κέντρου με βουλευτές του κόμματος, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για ένα χαλαρό ποτό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συμφιλίωσης, μετά από ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση, και απηύθυνε την πρόσκληση αυτή στους βουλευτές του.

«Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σάς καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά», έγραφε το SMS που έλαβαν οι βουλευτές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και μίλησε με κόσμο στον prive χώρο του μπαρ.

Ποιοι βουλευτές πήγαν για ποτό με τον Στέφανο Κασσελάκη

Στο μπαρ βρέθηκαν οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι Δώρα Αυγέρη, Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Μαρίνα Κοντοτόλη, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Σαρακιώτης, Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Νίνα Κασιμάτη, Θεοδώρα Τζάκρη και άλλοι βουλευτές.

Πήγαν επίσης άλλα στελέχη και φίλοι, που δεν είναι βουλευτές, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κεφιού και καλής διάθεσης.

Ποιοι βουλευτές δεν πήγαν

Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη, ο Παύλος Πολάκης, η Ράνια Θρασκιά, η Αθηνά Λινού και ο Γιώργος Καραμέρος.