Μετά από μηνύσεις του Γιώργου Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού, καθώς και δύο γιατροί, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, με τους τρεις ηθοποιούς να απαντούν επίσης με αγωγές, στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα, ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, οι δύο γιατροί που φέρονται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις, σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα, από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμηση προς τον Γιώργο Κιμούλη.

 Ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις για Ζέτα Δούκα στο δικαστήριο;

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κ. Χρυσικού. Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δικασίμων, που θα κάτσουν οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα που τέλεσαν. Οι γιατροί, επειδή έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η κ. Ζέτα Δούκα και οι ομόδικοί της στο δικαστήριο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος

«Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Προσφύγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει προς εκδίκαση στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τι απαντά η πλευρά των ηθοποιών

Απάντηση στον συνάδελφό του έδωσε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί, έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο.

Αυτές είναι πληροφορίες, προφανώς, που έχει ο κ. Καπερνάρος, εμείς δεν έχουμε λάβει επισήμως καμία κλήση, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν λάβουν το κλητήριο θέσπισμα η κ. Δούκα και οι γιατροί, και αναλόγως του περιεχομένου του, θα ασκήσουν και προσφυγή».