Οι δικοί της άνθρωποι και πολλοί φίλοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο αποχαιρετούν σήμερα την αγαπημένη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, που κηδεύεται στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο ναό Πέτρου και Παύλου των κοιμητηρίων και θα ακολουθήσει ο αποχαιρετισμός με το ύστατο ¨”χαίρε”

Όπως ανακοίνωσε ο γιος της Αλέξανδρος Λιάνης, η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αλέξανδρος Λιάνης είχε εκφράσει και το «ευχαριστώ» του για όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του «αυτές τις δύσκολες ημέρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

Η Λιζέτα Νικολάου τραυματίστηκε μετά από πτώση της από σκάλα, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου μετά από μάχη της, διασωληνωμένη, κατέληξε.

H σπουδαία ερμηνεύτρια Λιζέττα Νικολάου, νοσηλευόταν για σύντομο χρονικό διάστημα στην Εντατική μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Γεννημένη στην Καλαμαριά το 1951 από οικογένεια προσφύγων από τον Πόντο, η Ελισάβετ Κατικαρίδου, υιοθέτησε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λιζέττα Νικολάου έπειτα από πρόταση του Γιώργου Μακράκη, παραγωγού του πρώτου της δίσκου της με τον Τάκη Σούκα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήρθε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο ”Περιβόλι του ουρανού” και στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Τάκη Σούκα και τον Στράτο Διονυσίου στα ”Δειλινά”.