Στα χέρια πιάστηκε με πολίτη που τον εξύβρισε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φτάνοντας μάλιστα…

Στα χέρια πιάστηκε με πολίτη που τον εξύβρισε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χτυπήσει τον κάτοικο της Άλλης Μεριάς Βόλου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (30/9) το πρωί στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, στο σημείο της διαλυμένης γέφυρας που είχαν συγκεντρωθεί οι πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.

Τότε, όταν ένας πολίτης εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά του δημάρχου Βόλου, ο οποίος τον χτύπησε στο πρόσωπο, με την Αστυνομία να βρίσκεται μπροστά στο περιστατικό βίας και να μην αντιδρά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό, με τους παριστάμενους να απειλούν με μήνυση, την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος ζητά από τους αστυνομικούς να προχωρήσουν σε συλλήψεις πολιτών για… «παρακώληση δημοσίου έργου».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι χθες (29/9) το απόγευμα ανθρώπινη αλυσίδα, που δημιουργήθηκε στο σημείο, κατάφεραν να αποτρέψei το μπάζωμα, ενώ και σήμερα το πρωί (30/9) οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο, την ώρα που εμφανίστηκε το εργολαβικό συνεργείο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Το άρθρο Σάλος με Αχιλλέα Μπέο: Πιάστηκε στα χέρια και χαστούκισε πολίτη του Βόλου! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.