Η Ρόδος αποχαιρέτησε σε βαρύ κλίμα οδύνης τον 40χρονο εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, όταν και εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Χατζηνικόλα, λίγα 24ώρα μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία του 40χρονου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κοιμητήριο του Αγίου Λάζαρου στον Αρχάγγελο, όπου ράγισαν καρδιές, με τραγικές φιγούρες την οικογένειά του, τους φίλους και τους συγγενείς.

Ο Γιώργος Χατζηνικόλας, ήταν ένας από τις εκατοντάδες των Ροδιτών, που έδωσαν σκληρή μάχη στο μέτωπο της φωτιάς, παλεύοντας μέρα και νύχτα για να περιορίσουν τα μέτωπα.

Την Τρίτη ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου με έντονη δύσπνοια και λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη τη Ρόδο.

 Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη νεκροψία

Το πρωί της Παρασκευής (04.08), στο νησί της Ρόδου έφτασε και ο τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια, ο οποίος σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου, ολοκλήρωσαν την προβλεπόμενη διαδικασία.

Κατέληξαν στο ότι για να μπορεί να αντληθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 40χρονο Γιώργο Χατζηνικόλα , θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι αναλύσεις που παραγγέλθηκαν.