Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην κάμερα του Live News από τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται, αναφέρθηκε…

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην κάμερα του Live News από τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο νέο βίντεο που ανάρτησε, από το γραφείο του στη Βουλή, στο οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Θα τους ταράξουμε στις παρεμβάσεις». Το βίντεο αυτό, μάλιστα, προκάλεσε την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην τοποθέτησή του:

«Έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής. Εγώ εκλέχθηκα από τα μέλη για τα μέλη.

Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τα προβλήματα και τις λύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσεις νόμου.

Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτή τη μορφή παραγωγής πολιτικής, λέει πολλά.

Δείχνει ότι φοβούνται να έχει ο λαός τη δύναμη, να έχει ο λαός την πολιτική στα χέρια του.

Νομίζουν ότι οι κλειστοί διάδρομοι μπορεί να κανονίσουν το μέλλον του λαού. Δεν ισχύει αυτό.

 

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία και όλα τα στελέχη θα βάλουν την προσπάθειά τους, το χρόνο τους και την καρδιά τους στο να μπορέσουν να το ενθαρρύνουν και να το πραγματώσουν αυτό.

Σκοπεύω να πάω στις πληγείσες περιοχές…

Αλλά σημαντικό είναι ότι αυτό που προσβάλλει τη δημοκρατία δεν είναι η μορφή παραγωγής πολιτικής που εμείς θα εφαρμόσουμε από εδώ και πέρα.

Αυτό που προσβάλλει είναι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, χωρίς διαβούλευση, που πάνε να αλλάξουν τα μέλη της ΑΔΑΕ, να αλλάξουν τη σύνθεση μιας ανεξάρτητης Αρχής, του ΕΣΡ, που έχουν πολιορκήσει εδώ και μήνες, με τον κ. Ράμμο.

Βάζουν μέλη, που είναι σε συνεννόηση με την ακροδεξιά…

Ο κόσμος του κέντρου το εγκρίνει αυτό; Σας ικανοποιεί ότι ο πρωθυπουργός αλλάζει τη δομή μιας ανεξάρτητης Αρχής με λίγες ψήφους της ακροδεξιάς, χωρίς συνεννόηση με τα άλλα κόμματα;

Πρέπει να σκεφτούμε όλοι τις αποφάσεις μας. Υπάρχει μια λύση και αυτή είναι η δημοκρατική λύση της δημοκρατικής παράταξης που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες, για να συμμετάσχει στο Spetses mini Marathon. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συμμετοχή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 09:30 το πρωί της Κυριακής (1/10).



Το άρθρο Ρελάνς Κασσελάκη: «Φοβήθηκε ο Μαρινάκης-Είναι σε συνεννόηση με την ακροδεξιά για την ΑΔΑΕ» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.