Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο με πολίτη, που έφαγε χαστούκι – κατραπακιά από τον Αχιλλέα Μπέο και στη συνέχεια πήγε για …αμοιβαίες εξηγήσεις στο γραφείο του δημάρχου Βόλου, όπου ο δημότης ζήτησε συγγνώμη…

Νωρίτερα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα όσα έγιναν το πρωί στην Άλλη Μεριά Βόλου.

Όλα έγιναν όταν ο δήμαρχος της πόλης βρισκόταν στο χωριό Άλλη Μεριά Βόλου καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι πλημμυροπαθείς εμποδίζουν το μπάζωμα σε κατεστραμμένο σημείο μετά τις πλημμύρες.

Ωστόσο κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news -και όπως φαίνεται σε βίντεο πολίτη- ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε έναν από τους κατοίκους, ο οποίος τον έβρισε με το άντε γ…σου και τον αποκάλεσε τραμπούκο.

Στην ανάρτησή τους μετά την διαρροή του βίντεο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για στημένο περιστατικό, λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε. Όπως λέει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, αλλά «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους», αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για το πρωτοφανές περιστατικό.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου μετά το χαστούκι σε πολίτη:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

To βίντεο με το χαστούκι σε πολίτη:

Νέα ανάρτηση από τον Αχιλλέα Μπέο

Λίγη ώρα μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο δήμαρχος Βόλου, προχώρησε σε άλλη μία, στην οποία αναφέρει πως ο άνδρας που τον έβρισε πήγε στο γραφείο του να του ζητήσει συγγνώμη. Μάλιστα, ανέβασε και βίντεο από τη συνάντησή τους.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του δημάρχου, όπου υπήρχαν και άλλα άτομα. Στο βίντεο ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να λέει στον 26χρονο: «Είμαι δήμαρχος, είμαι 64 χρονών και πατέρας. Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι, αλλά όταν φτάσεις στην ηλικία μου και έρθει κάποιος στην ηλικία σου και σου πει ”άντε γα@@@@@” θα δεις πώς θα αντιδράσεις».

Κάποια στιγμή, ο δήμαρχος ρωτάει τον πολίτη για την ηλικία του και εκείνος του απαντά ότι είναι 26 χρονών. «Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, αλλά είναι σημαντικό που να τα αναγνωρίζεις», σχολιάζει ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο 26χρονος ψελλίζει «Ζητάω συγγνώμη»

«Ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο», λέει ένας από τους παριστάμενους και ο 26χρονος ψελλίζει «Ζητάω συγγνώμη». «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παπάς να σε συγχωρέσω. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…»», αποκρίνεται ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολούθησε η ανάρτηση του Αχ Μπέου:

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

Κι άλλο επεισόδιο: Έριξε νερό σε δικηγόρο

Να σημειωθεί, ότι μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες είναι το δεύτερο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι υπαλλήλου του δήμου που καθάριζε και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου, Γιώργου Ταταριώτη, ο οποίος χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.