Υπό την Αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. τίθεται η έκθεση πορτρέτων με θέμα…

Υπό την Αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. τίθεται η έκθεση πορτρέτων με θέμα «ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Η έκθεση πορτρέτων της Μάγδας Καραγιαννιώτου-Μυστικού χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  και τα χρήματα των πωλήσεων του Λευκώματος και των πορτρέτων θα διατεθούν στο Ίδρυμα Άγιος Παντελεήμων Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα κοσμήσουν την έκθεσε είναι γυναίκες και άνδρες που έχουν δημιουργήσει στον χώρο που υπηρετούν σημαντικό έργο και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, με το βιογραφικό των προσώπων να δίνεται σε ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Τη φωτογράφιση θα πραγματοποιήσει ο καλλιτέχνης-φωτογράφος Απόστολος Πούγγουρας.

Τα έσοδα από την πώληση των πορτρέτων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στο Κέντρο Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ποια είναι η Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού

Η Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού είναι δημοσιογράφος και υπηρετεί εδώ και χρόνια τον πολιτισμό και τον τουρισμό της Ελλάδας γράφοντας σε εφημερίδες και περιοδικά  για ανθρώπους που υπηρετούν μέσα από το έργο τους τον τόπο μας.

Έχει πραγματοποιήσει καλλιτεχνική επιμέλεια εκθέσεων, έχει προλογίσει Λευκώματα καλλιτεχνών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες για τον Πολιτισμό και την Τέχνη σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε εκδηλώσεις.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Γεωργίου και Κλειώς Νάτση.

Το άρθρο «Πρόσωπα Θεσσαλονίκης»: Υπό την Αιγίδα του ΑΠΘ το λεύκωμα της Μάγδας Καραγιαννιώτου-Μυστικού εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.