Οικογενειακά και άλλα προβλήματα αποτελούν τα αίτια της αδιανόητης τραγωδίας,που σημειώθηκε στο Αγρίνιο το βράδυ της Δευτέρας (9/1) όταν ένας άνδρας 35 ετών πήδηξε από ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων.

Ο άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα μπροστά σε κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο, καθώς προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην ίδια πολυκατοικία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περί τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (9/1). Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε περί τις 22:40 και έσπευσε για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου.

Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και οι πυροσβέστες εισήλθαν στο χώρο από το μπαλκόνι όπου ανέβηκαν με σκάλα. Οι φλόγες έζωναν το σπίτι, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς.

agrinio-m
Έπεσε μπροστά στα μάτια συγκλονισμένων γειτόνων του

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr, o νεαρός άνδρας είχε ήδη ανέβει στην ταράτσα αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. «Πέφτω, πέφτω», φώναζε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Έπεσε στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.

Η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά σε συγκλονισμένους συμπολίτες που ήταν στο δρόμο και στα μπαλκόνια.

Στον τόπο του συμβάντος, στην οδό Φιλελλήνων, στο ύψος του 3ου γυμνασίου και του κοινόχρηστου χώρου με τα γηπεδάκια, κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς το μοιραίο δεν μπορούσε να αποτραπεί .

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν εξάλλου στο σημείο και η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.