Εκνευρισμός, βιασύνη, άγχος, ένταση και “οδηγικός ανταγωνισμός” έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούνται καθημερινά τροχαία στους δρόμους, είτε με παρασύρσεις πεζών, είτε με συγκρούσεις και εκτροπές αυτοκινήτων.

Ένα τέτοιο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Δευτέρα, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Δηλιγιάννη, στην Κηφισιά της Αθήνας , που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε άμορφη μάζα.

Το ένα αμάξι εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε πινακίδα σήμανσης, ενώ το άλλο έπεσε πάνω σε λαμαρίνες ενός βενζινάδικου που βρίσκεται στο σημείο, αφού πρώτα ξήλωσε ένα φανάρι.

Πέντε άτομα επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο 

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι οι 5 από τους 6 τραυματίες επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο. Οι δύο από αυτούς βγήκαν από το αμάξι μόνοι τους μετά από τη σύγκρουση. Ωστόσο, οι άλλοι τρεις αλλά και ο οδηγός του άλλου οχήματος, απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια ανδρών της Πυροσβεστικής.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διατρέχουν κίνδυνο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως στα αυτοκίνητα επέβαιναν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Εξαιτίας του σοβαρού τροχαίου, στην Κηφισιά η κίνηση ήταν το πρωί ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ μέχρι τις 9 το πρωί τα αυτοκίνητα, που ενεπλάκησαν παρέμεναν στο σημείο.