Τέσσερις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε ένα 24ωρο στις ελληνικές θάλασσες, σύμφωνα με στοιχεία, που δόθηκαν από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/6) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι ένας 76χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Καμείρου Ρόδου.

Ο 76χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θάνατος 77χρονης σε παραλία της Κατερίνης

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής (23/6), ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι μία 77χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία της Κατερίνης. Η 77χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης.

Πνιγμός 69χρονου σε παραλία του Γυθείου

Το πρωί της Κυριακής (23/6) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Γυθείου ότι ένας 69χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΕΛΙΝΙΤΣΑ». Ο 69χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός 37χρονος αλλοδαπός σε παραλία της Ραφήνας

Το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 37χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΑ», στο Ζούμπερι Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος στην προσπάθειά του να παράσχει συνδρομή σε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο εντός της θάλασσας, έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.