Το εκλογικό κέντρο του νυν Δημάρχου και υποψηφίου ταυτόχρονα για τις επερχόμενες εκλογές, στην τοπική…

Το εκλογικό κέντρο του νυν Δημάρχου και υποψηφίου ταυτόχρονα για τις επερχόμενες εκλογές, στην τοπική αυτοδιοίκηση, Κωνσταντίνου Ζέρβα, επισκέφθηκε σήμερα (29/09) το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εκφράζοντας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης «θερμές ευχές για καλή επιτυχία εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

Ο κ. Μαρινάκης, εξάλλου, στο πλαίσιο του briefing των πολιτικών συντακτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε την εκλογή Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης καίριας σημασίας.

Ζέρβας

Και με… Άδωνι

Δεν ήταν, όμως και ο μόνος… Υπήρξε και άλλη επίσκεψη!

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης:

«Συνεργαστήκαμε, για να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων 40 ετών», ήταν από τις ατάκες, που ειπώθηκαν στη συνάντησή τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετείχε νωρίτερα το πρωί στις εργασίες του 3rd Thessaloniki Metropolitan Summit του Economist.

Μίλησε, μάλιστα, για τη στενή συνεργασία που είχε ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

«Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με βοήθησε πολύ να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων 40 ετών, από τη Pfizer, τη Deloitte, τη Cisco, την Chubb, τη Demo και άλλες μικρότερες μέχρι τα brand hotels και πολλά άλλα.

Σε ό,τι τον χρειάστηκα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος ήταν παρόντες, για να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτής της πόλης, για να βρει ο κόσμος δουλειά και να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη λαμπρό μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το επόμενο πεδίο συνεργασίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης αφορά την υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος για την κατάρτιση ανέργων μέσω της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Το άρθρο Παύλος Μαρινάκης-Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.