“Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αλλά ούτε και κοινωνικά ταμπού”. Υπακούοντας στο εν λόγω σοφό δόγμα ο 84χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης και η 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα ένώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι τέλεσε θρησκευτικό γάμο, αφού ανέβηκε τα σκαλιά της Ιεράς Μονής των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, έξω από την Αθήνα, έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time ανέφερε ότι ο ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα τελέστηκε τη Δευτέρα υπό άκρα μυστικότητα. Μιλώντας στην εφημερίδα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σχολίασε ότι στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Απόντες ο γιος και η κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Το ρεπορτάζ της On Time αναφέρει ότι οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και απόντες ήταν τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνος και Φένια. Απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Η On Time επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη για τη νέα αρχή με τον αγαπημένο της.

Ο 84χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι συγγραφέας, δικηγόρος-ποινικολόγος και πολιτικός, θεωρητικός της Άκρας Δεξιάς και του εθνικισμού, όπως αναφέρεται σε σημείωμα για το βιογραφικό του.

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Μιλώντας στο T-Live, πρόσφατα η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε μια εκδήλωση. «Κάποιος μας γνώρισε. «Χαίρετε», «χαίρετε». Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας» εξήγησε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε πως είναι επισημοποιημένη. «Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου», συνέχισε.

Σε ερώτηση για τις ιδεολογικές του θέσεις, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αρκέστηκε να πει πως ο καθένας έχει τις δικές του θέσεις. «Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δεν θα κρίνω κανενός την…».

Όσο για το τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, η Τζόρτζια Σιακαβάρα ανέφερε πως τη γοήτευσαν πολλά που δεν χρειάζεται να αναφέρει. «Τα ξέρω εγώ…», συμπλήρωσε.