Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πρωινό μπάνιο μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Φθιώτιδα που, σύμφωνα με τους κατοίκους, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα από τις Ράχες της Φθιώτιδας, λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, ενώ έκανε μπάνιο ανοιχτά της παραλίας, άρχισε να ζητάει βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να επιστρέψει στην ακτή.

Τότε ένας 50χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του και έπεσε στη θάλασσα για να της προσφέρει βοήθεια και να τη μεταφέρει στην ακτή.

Μάταια όμως, καθώς κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να βγει στην ακτή, και πνίγηκαν και οι δύο λίγα μέτρα από την παραλία.

Τους έβγαλαν μαζί μέσα από τη θάλασσα

Στο σημείο έφτασαν ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

Αυτόπτης μάρτυρας της διπλής τραγωδίας περιέγραψε το πως έγινε το κακό:

«Η γυναίκα είχε ανοιχτεί στα βαθιά. Ξαφνικά κάτι της συνέβη και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο 50χρονος καθόταν στην καφετέρια. Μόλις άκουσε τις κραυγές όρμησε στη θάλασσα για να τη σώσει. Ξαφνικά έχασε κι αυτός της αισθήσεις του. Επικράτησε πανικός. Αρχίσαμε να καλούμε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ. Τελικά τους εντόπισαν και τους έβγαλαν στην ακτή ντόπιοι βαρκάρηδες. Πρώτα έβγαλαν τον άνδρα και μετά τη γυναίκα. Το ασθενοφόρο είχε φτάσει, όπως και όχημα του Λιμενικού. Όμως ήταν αργά. Ήταν και οι δύο νεκροί. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν επανήλθαν. Τραγωδία!».

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ερευνά την υπόθεση. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ και εθελοντές προκειμένου να βοηθήσουν, ωστόσο η ηλικιωμένη και ο 50χρονος είχαν ήδη καταλήξει.