Ομολόγησε την δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια ένας 48χρονος φίλος του και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, αλλά μένουν κενά ως προς τα αίτια της αποτρόπαιας πράξης του.

Πρόκειται για τον δράστη, ο οποίος κρατούνταν από το πρωί και ο οποίος φιλοξενούνταν από τον 50χρονο μουσικό στο σπίτι του στα Εξάρχεια.

Αρχικά, δεν παραδεχόταν την ενοχή του, αλλά τελικά παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχαν διαπληκτισμό και τον δολοφόνησε, χωρίς να εξηγεί τον λόγο.

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Γροθιές και χτύπημα με σφυρί

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος γρονθοκόπησε πολλές φορές το θύμα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ για να αποτελειώσει την αποτρόπαια πράξη του χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί διαπληκτίστηκε με το θύμα και τελικά γιατί του αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως φέρεται να είπε ο δράστης, τσακώθηκαν, χωρίς να λέει ή να θυμάται την αιτία. Θυμάται ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα. Δεν θυμάται, όπως λέει, αν χρησιμοποίησε το σφυρί και το τσαπί που βρέθηκε δίπλα από το θύμα.

Ο 48χρονος ήρθε στην Αθήνα από τη Λάρισα, αρπάζοντας το όχημα από γνωστό του, τον οποίο πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Πριν από μερικές ημέρες είχε τσακωθεί με τον πατέρα του, τον οποίο χτύπησε και καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 50χρονος μουσικός και συγγραφέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σπίτι του βρέθηκε, επίσης, ένας 48χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης.

Γείτονας του θύματος περιέγραψε τον μουσικό ως έναν απλό και ήρεμο άνθρωπο που ζούσε στην πολυκατοικία αυτή στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία ενός άνδρα που καθόταν χθες στην είσοδο της πολυκατοικίας και συστήθηκε στους γείτονες ως φίλος ή ξάδελφος του 50χρονου μουσικού.