Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Αρχική Ελλάδα Ο Κασσελάκης σε εφοπλιστικό γάμο με παπιγιόν και τον Τάϊλερ – Ευτυχές...

Ο Κασσελάκης σε εφοπλιστικό γάμο με παπιγιόν και τον Τάϊλερ – Ευτυχές ζεύγος ο υιός Ξυλάς και η 24χρονη Ιφιγένεια

Μερικοί μιλούν για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, καθώς ο γάμος του νεαρού εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά και της αγαπημένης του Ιφιγένειας Πρωτονοτάριου συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ κόσμο από γνωστές οικογένειες της Αθήνας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το γάμο υποδέχθηκε οικογένεια και φίλους στο κτήμα Γαβαλά, δέχθηκε τις ευχές τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συντροφιά με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στη λαμπερή δεξίωση, με τους 1.200 καλεσμένους, έδωσαν το παρών επιφανή μέλη της επιχειρηματικής και εφοπλιστικής κοινότητας – ο γαμπρός είναι μέλος και της οικογένειας Πατέρα, γιος της αείμνηστης Μαρίας Πατέρα- ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ντυμένοι αμφότεροι με σμόκιν, όπως απαιτούσε ο ενδυματολογικός κώδικας της δεξίωσης.

Ο κ.Κασσελάκης μάλιστα, ιδιαίτερα ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους το ζήτησαν, ενώ μία από αυτές της φωτογραφίες ανήρτησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Η νύφη, μόλις 24 ετών, ήταν πανέμορφη στο στράπλες ολοκέντητο νυφικό της, ενώ είχε προσθέσει διακριτικά κοσμήματα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ιδιαίτερα κομψό κότσο, ενώ στη συνέχεια τα άφησε ελεύθερα πιάνοντάς τα ελαφρά πίσω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ροζ γαμήλια τούρτα, αλλά και ο στολισμός του χώρου.