Ως συμπεριφορά με υπεροπτικό ύφος και δείγμα αλαζονείας χαρακτηρίζεται η στάση, που επέδειξε  στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία.

Μια ερώτηση της παρουσιάστριας προκάλεσε τον φανερό εκνευρισμό του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφαίρεσε το ακουστικό από το αυτί, το πέταξε και αποχώρησε, υποδεικνύοντας στην Σίσσυ Χρηστίδου τι έπρεπε να ρωτάει.

Η επίμαχη φράση που εκνεύρισε τον Στέφανο Κασσελάκη

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης την διέκοψε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης πήραν αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη δήλωσή του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»