Απόψε, προβάλλεται το 4ο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, «Ο Γιατρός», που κατέγραψε εξαιρετικά…

Απόψε, προβάλλεται το 4ο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, «Ο Γιατρός», που κατέγραψε εξαιρετικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης στα τρία πρώτα επεισόδια.

«Ο Γιατρός» είναι ένα ιατρικό δράμα, εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, το οποίο παρουσιάζεται σε μια υψηλού επιπέδου παραγωγή.

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της σειράς, στις 22:40, στον Alpha:

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο e-mail του, αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «Κάτι καλό που σου κάνει κακό».

 

Ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα mail του, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του.

Στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδερφός της Σοφίας, ο Κυριάκος, έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση.

 

Οι σχέσεις των δύο αδερφών δεν είναι και οι καλύτερες, πράγμα που κάνει την Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του, γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Τέλος, ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο e-mail του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο.Ας δούμε τι θα γίνει και στο αυριανό, 5ο επεισόδιο, της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha:

Η παραίτηση του Ανδρέα από το νοσοκομείο σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία και κυρίως για την Σοφία που είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους.

Όταν όμως έρχεται στο νοσοκομείο μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου η οποία δε δέχεται να την εξετάσει κανένας άλλος εκτός από τον διευθυντή, Ανδρέα Βρεττό, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να γυρίσει πίσω άτυπα.

Η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα το Δημήτρη.

Ο Ανδρέας δίνει κατά λάθος ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, πράγμα που της προκαλεί επιληπτική κρίση, φέροντας το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων.

Τελικά, όμως, αυτό το λάθος του Ανδρέα θα καταλήξει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η Άννα εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας χειρίστηκε το όλο θέμα, καταλήγει να μην κάνει δεκτή την παραίτησή του και του ζητάει με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Με το νέο αυτό δεδομένο, ο Μάρκος αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να απαλλαγεί από αυτόν.

Πότε προβάλλεται

«Ο Γιατρός» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, στον Alpha.

Το άρθρο Ο Γιατρός-Επεισόδιο Δευτέρας (9/10): Ο Ανδρέας… διαλύεται και αποφασίζει να παραιτηθεί (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.