Αυτή 82 και αυτός 41, αλλά ταίριαξαν, καθώς όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή… «Εγώ τον έδιωχνα. Είναι ένα πράμα αταίριαστο κι εμένα δεν μου ‘ρχεται. Να συζούμε, αφού επιμένει… Και να περνάμε καλά», είπε η 82χρονη Παρασκιώ.

Ωστόσο ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα, με τον 41χρονο σύντροφό της να την πολιορκεί και τελικά να την πείθει ότι είναι η εκλεκτή της καρδιάς του.

Το ζευγάρι της χρονιάς είναι από τα Αστερούσια και συγκεκριμένα από το χωριό Κρότος, του Δήμου Γόρτυνας.

Ο Κωστής και η Παρασκευή είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στον Κρότο. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό, ως βοσκός. Χθες το βράδυ έγιναν οι αρραβώνες και τώρα ετοιμάζουν γάμο… υπερπαραγωγή, όπως είπε ο γαμπρός, με… 100 κουμπάρους και 2.500 καλεσμένους!

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως, όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή, παρά τη διαφορά ηλικίας, κατάλαβα ότι μου άρεσε» είπε ο Κωστής στη «Νέα Κρήτη», και πρόσθεσε: «Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πουν ότι είναι πράμα αταίριαστο… όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά»