Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εξερχόμενος…

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κυβερνών κόμμα.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα γραφεία του Συνδυασμού «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

«Να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες που κέρδισαν από την πρώτη Κυριακή.

Ως προς το πολιτικό μήνυμα οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι στους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες θα δώσουμε χρίσμα. Οι 7 περιφέρειες κρίθηκαν από τον πρώτο γύρο.

Να σταθώ στην επικράτηση Χαρδαλιά και Τζιτζικώστα.

Να επισημάνω τα ποσοστά στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο που είναι πολύ υψηλότερα των κομματικών ποσοστών της ΝΔ.

Μόνο σε μια περιφέρεια η αντιπολίτευση θα έχει παρουσία στον δεύτερο γύρο και αυτό μας οδηγεί σε συγκεκριμένα πολιτικά συμπεράσματα.

Το γαλάζιο του χάρτη πρέπει να είναι γαλάζιο της δημιουργίας.

Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της και για την επόμενη εβδομάδα θα δίνουμε τη μάχη για τον επόμενο γύρο για όσες αναμετρήσεις δεν κρίθηκαν αυτή την Κυριακή. 

Ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με κάθε δήμαρχο και περιφερειάρχη. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Έχουμε προικίσει τις περιφέρειες με έργα. Οι πολίτες ζητούν διαφάνεια και για αυτό δίνουμε σημασία στο ΝΣ του ΥΠΕΣ».Το άρθρο Οι πρώτες δηλώσεις Μητσοτάκη για Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές: «Οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.