Με ένα ακόμη επεισόδιο συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης (27/9) η σειρά, «Οι Πανθέοι», του…

Με ένα ακόμη επεισόδιο συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης (27/9) η σειρά, «Οι Πανθέοι», του ΣΚΑΪ.

Τι θα δούμε, ωστόσο, στο νέο σημερινό επεισόδιο;

  • Ποια είναι η σοκαριστική αποκάλυψη της Μιρέλλας; Η ευτυχία είναι κάτι το άπιαστο;

Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε μια στιγμή απόγνωσης και αναζητά τη Μιρέλλα, που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με το πνεύμα της μητέρας του, της Νένας.

 

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισίδωρος ελπίζει να αποκτήσει κάποιες απαντήσεις και καθοδήγηση από τον κόσμο των πνευμάτων μέσω της Μιρέλλας, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις ανασφάλειές του.

Έτσι, οι ζωές των χαρακτήρων συνεχίζουν να εξελίσσονται και να διαπλέκονται, καθώς ανακαλύπτουν την αλήθεια για τους εαυτούς τους και τους άλλους γύρω τους.Στο μεταξύ, οι Μάρμω και Κίτσος έρχονται ένα βήμα πιο κοντά!

Καθώς ο χρόνος περνούσε, η σχέση τους έφτασε σε ένα νέο επίπεδο.

Ο Κίτσος αρχίζει να νιώθει ότι δημιουργούνται ισχυρά συναισθήματα για τη Μάρμω μέσα του.

Προσπαθώντας να καταστείλει αυτά τα συναισθήματα και να αντισταθεί σε αυτές τις νέες ανακαλύψεις, αποφασίζει να αναζητήσει τη συντροφιά της Πέλλας.

Από την άλλη, είναι και ο Στάθης, που θα γνωριστεί τυχαία με την Αλέκα, χωρίς όμως να καταλάβει πως είναι η κόρη του πρώην αφεντικού του και του ανθρώπου, που σκοπεύει να εκβιάσει.  • Η σειρά «Οι Πανθέοι» μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Το άρθρο «Οι Πανθέοι»-Επεισόδιο Τετάρτης (27/9): Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μιρέλλας (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.