Στο σπίτι του θα παραμείνει λίγες μέρες για ξεκούραση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Αγιά Όλγα”, μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το οξύ ισχαιμικό επεισόδιο παρέμεινε για 48 ώρες στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, σε άριστη κατάσταση, με τους γιατρούς να του έχουν δώσει οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το εξιτήριο Χαρδαλιά

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48 ωρών λόγω οξέος ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση, με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον”.

Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του υφυπουργού, όπως και αρκετοί πολίτες του ευχήθηκαν περαστικά και σύντομη επάνοδο στα καθήκοντά του, που είναι πολύτιμα για την χώρα.