Η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου (Άμφισσας) έχασε χθες τη ζωή της στο ένα από τα δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στον ίδιο δρόμο της Φωκίδας (Ιτέας – Αντιρρίου) με διαφορά δύο ωρών.

Η υποδιευθύντρια βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε από ύψος επτά μέτρων και προσέκρουσε σε πρανές στην περιοχή Φανερωμένη στη Δωρίδα Φωκίδας, χθες το μεσημέρι της Τρίτης, στο 77ο χλμ στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου.

Η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου στη Φωκίδα, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, ζούσε στη Ναύπακτο και επέστρεφε στις φυλακές όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το npress.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με παιδιά ενώ ο σύζυγός της είναι συνταξιούχος σωφρονιστικός υπάλληλος. Οι τοπικές Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Και δεύτερο τροχαίο με νεκρή μια 63χρονη

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τις 13:00, αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη, στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Γαλαξίδι, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα η οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 12ο χλμ, του ίδιου δρόμου δύο περίπου ώρες πριν χάσει τη ζωή της η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου..

Η εθνική οδός Ιτέας – Ναυπάκτου χαρακτηρίζεται ως καρμανιόλα λόγω των συχνών τροχαίων. Πρόκειται για δρόμο με αλλεπάλληλες στροφές, πάνω από την θάλασσα, με αδυναμία προσπέρασης σε πολλά σημεία και με φθαρμένη άσφαλτο. Επανειλημμένα έχουν γίνει ανακοινώσεις για διάνοιξη νέου δρόμου, αλλά η κατάσταση παραμένει ίδια επί δεκαετίες, δηλαδή σε εγκατάλειψη.