Συναγερμός έχει σημάνει για άλλη μια φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη, όπου…

Συναγερμός έχει σημάνει για άλλη μια φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη, όπου χθες (04/10) εξαφανίστηκαν δύο κορίτσια 13 και 14 ετών.

Πιο αναλυτικά, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π., από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη (04/10) και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους καθώς η ζωή τους μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στις 04/10/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 04/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Το άρθρο Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονης και 14χρονης από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.