Σε θρίλερ εξελίσσεται για τέταρτη ημέρα η εξαφάνιση 44χρονης μητέρας στη Ρόδο με εκκλήσεις συγγενικών της προσώπων για επιστροφή στο σπίτι, αλλά και με φόβους για την ζωή της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Δευτέρας (16/1) από τη συνοικία των Δασκάλων και έκτοτε αγνοείται, ενώ το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σε χαντάκι, ντελαπαρισμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 44χρονη ρωτούσε περαστικούς για ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, 40-45 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου, όπου εντοπίστηκε το όχημά της, χωρίς όμως να βρίσκεται η ίδια στο εσωτερικό της. Υπενθυμίζεται πως το όχημα ήταν κλειδωμένο, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο κάποιος το είχε σπρώξει σε μια μικρή χαράδρα. Μάλιστα, κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να ανεβάσουν drone στην περιοχή όπου αγνοείται η 44χρονη, ώστε να βοηθήσουν στην έρευνα.

Ύποπτος ο ρόλος ενός άνδρα που κάνει τον παπά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, οι Αρχές έχουν αναζητήσει την 44χρονη σε διάφορα μοναστήρια της περιοχής, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος της.

Όπως ακούγεται στο νησί, η 44χρονη ενδέχεται να έχει πέσει «θύμα» ενός ψευτοϊερέα, που βρίσκεται σε ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Επιπροσθέτως, ο αδερφός της γυναίκας, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε πως ο εν λόγω «ιερέας» τής είχε κάνει πλύση εγκεφάλου.

Τέλος, έκανε έκκληση και ο πατέρας της 44χρονης ώστε να επιστρέψει στο σπίτι.