Οργισμένος πατέρας κοριτσιού σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της γυναίκας του (κουνιάδο) όταν πληροφορήθηκε ότι το θύμα βίαζε την κόρη του από τότε που ήταν εννέα ετών.

Το νέο έγκλημα προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου μόλις πληροφορήθηκε ότι σημειώθηκε δολοφονία στην περιοχή, με θύμα έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος θείος της (αδελφός της δεύτερης συζύγου του 50χρονου) τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Είπε μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Πήγε στο σπίτι του κουνιάδου και “μπαμ και κάτω”

Ο πατέρας μόλις έμαθε όλα αυτά πήρε την καραμπίνα και πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του. Του ζήτησε να βγει έξω και μόλις αυτός εμφανίστηκε στην είσοδο τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία και πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα. Καθ΄οδόν συνάντησε ένα περιπολικό και είπε στους αστυνομικούς: “Εγώ τηλεφώνησα για το έγκλημα. Εδώ είμαι, πιάστε με…”

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.