Μια συγκινητική αποκάλυψη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε προσφατο επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς μια παίχτρια δήλωσε ότι είναι διεμφυλική γυναίκα και ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα.

Προκλήθηκε όντως ιδιαίτερη συγκίνηση στην κριτική επιτροπή, στην παρουσιάστρια και τις υπόλοιπες παίκτριες με την ιστορία της κοπέλας, η οποία παρουσιάζει επίσης επιστημονικό και ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την παίκτρια Νικολίνα Νικολούζου, που μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει λάβει στα social media τις τελευταίες ώρες και τόνισε για ακόμη μία φορά, το πόσο τη στήριξαν οι γονείς της.

Η 20χρονη παίκτρια του My Style Rocks, έκανε μια αναδρομή στην περίοδο που αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της, ενώ περιέγραψε και τη διαδικασία της φυλομετάβασης.
«Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και θέλω να δείξω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο» δήλωσε αρχικά, η Νικολίνα Νικολούζου.
nikolina-msr-arthrou
Στην πορεία, πρόσθεσε: «Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, νομίζω ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και αυτό με έκανε να νιώθω σαν πειραματόζωο».Επειδή ξεκίνησα τη φυλομετάβαση στην εφηβεία, ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον, θα μιλήσω για την οικογένειά μου πέρα από τους γονείς μου, είχαν παρόμοια αντιμετώπιση με εκείνη των γονιών μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου. Ήταν λίγο προδβλητικοί και λίγο αρνητές της κατάστασης. Μου έλεγαν “κοίτα δεν έχει σημασία, εσύ θα έρχεσαι όπως θέλουμε εμείς”».
Ποια είναι η Νικολίνα Νικολούζου
Η Νικολίνα Νικολούζου αποκάλυψε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο My Style Rocks. ότι γεννήθηκε ως αγόρι και έκανε φυλομετάβαση,
«Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα» είπε, μεταξύ άλλων κοιτώντας προς την κάμερα για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

Η 20χρονη μετρά 7.000 ακολούθους στο Instagram, το οποίο δεν χρησιμοποιεί συχνά. Ωστόσο, στις λίγες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους followers, η ίδια ποζάρει με αποκαλυπτικά σύνολα, στον φακό.