Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την Θράκη στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ στην ίδια περιφέρεια θα βρεθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου στις 18:00 θα συναντηθεί με πολίτες στη Μάκρη.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ, το 1ο σώμα των εκπαιδευόμενων της δικαστικής αστυνομίας στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια Θράκης».

Νωρίτερα σήμερα στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού», που διοργανώνεται από την εταιρεία JTI Hellas, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Και ο Κασσελάκης στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής

Στο νομό Ροδόπης θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής:

Στις 12 το μεσημέρι, θα παραστεί στη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 104 χρόνων από την απελευθέρωση της Κομοτηνής, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Στη 1 μ.μ., θα παραστεί στο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Γκαράνης, στην πλατεία Ειρήνης. Στις 2.40 μ.μ., θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Βεργίνα.

.-