Η Μαίρη Χρονοπούλου δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή,…

Η Μαίρη Χρονοπούλου δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 90 ετών, στο νοσοκομείο, όπου έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή της, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, λίγες μόλις ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του Open, στην οποία μίλησε για τους έρωτες της ζωής της, τους ρόλους που τη σημάδεψαν και το παιδί που δεν έκανε ποτέ.

«Σκέφτομαι να φύγω από την Παιανία και να πάω στο κέντρο. Δεν έχω όρεξη πλέον για πάρτι γύρω από την πισίνα μου, γιατί πέρυσι κόντεψα να πνιγώ», είχε πει αρχικά.

«Το φλερτ υπάρχει παντού. Οι ρόλοι μού έβαλαν τη στάμπα της… προσβασιμότατης γυναίκας, όχι σοβαρών ηθών και ότι έχω άσχημη διαγωγή. Οι ρόλοι μου με έκαψαν.

Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν, λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Οι συνθήκες ήταν μοιραία άτυχες για μένα.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να κάνω παιδί. Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά», είχε αποκαλύψει η Μαίρη Χρονοπούλου.Επίσης, αναφέρθηκε και στον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, τον Νικόλαο, με τον οποίο είχε συνάντηση στο Ηρώδειο.

«Ένας εξαίρετος τύπος, ένας πραγματικός Ρωμιός. Μου έριξε μια ατάκα και με… ξέρανε. Δεν θα πω. Είναι ιδιωτικής χρήσης. Θα τον κατατάξω στους τέλειους άνδρες», τόνισε.

Για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, είχε πει: «Δεν υπάρχει το κόμμα που με πάθιασε, όπως το ΠΑΣΟΚ.

Νομίζω ότι ο Κασσελάκης το πάει κάπου ωραία. Προσπαθεί να το φέρει από την αριστερά στο κέντρο. Έχει γοητεία.

Όταν τον είδα τον Κασσελάκη να μιλάει, έπεσε φως στο γκρίζο μουντό χρώμα της πολιτικής».Σε ερώτηση, τι περίμενε πλέον στη ζωή της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε απαντήσει: «Περιμένω αγκαλιά και τρυφερότητα, κυρίως τρυφερότητα».

Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη-Τι είπε για τη ζωή της, τον Κασσελάκη και τον Νικόλαο (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.