Πατέρας ιδιοκτήτριας βενζινάδικου στη Λαμία δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από ομάδα 4 ατόμων,…

Πατέρας ιδιοκτήτριας βενζινάδικου στη Λαμία δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από ομάδα 4 ατόμων, που συστηματικά έβαζαν βενζίνη χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ.

Μάλιστα, η επίθεση, η προσπάθειά τους να τον πατήσουν με το αυτοκίνητό τους, οι ύβρεις και οι απειλές για να βάλουν και πάλι βενζίνη χωρίς να πληρώσουν, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας.

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου περιέγραψε στο Live News στο Mega, όλα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν οι 4 δράστες, Ρομά, μπήκαν με το αυτοκίνητό τους, αποφασισμένοι, όπως είπε, να φουλάρουν βενζίνη χωρίς και πάλι να πληρώσουν.

«Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει το αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και, αν δεν τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο, δεν θα το έπαιρναν από εκεί. Έβριζαν τον πατέρα μου και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν», είπε.

Οι δράστες μπήκαν στο βενζινάδικο και προσπάθησαν να τον πατήσουν για να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους. Αμέσως μετά, βγήκαν από το αυτοκίνητο και τον χτύπησαν για να φύγει από τις αντλίες και, όταν ο άτυχος άντρας πήρε το τηλέφωνο στα χέρια του για να ειδοποιήσει την αστυνομία, το προσωπικό του μαρτύριο κορυφώθηκε.

Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας προσπαθούσε να προστατέψει το πρόσωπό του και απομακρύνθηκε για να αποφύγει τα χτυπήματα των 4 Ρομά.

«Κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο, γιατί είναι καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι».

Τα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας προκαλούν οργή. Οι δράστες έριχναν «καρατιές» σε έναν ανήμπορο εργαζόμενο με προβλήματα υγείας.

Όπως ανέφερε το θύμα, οι δράστες τού ζήτησαν να βάλουν βενζίνη και υποσχέθηκαν ότι θα πληρώσουν αργότερα, αλλά αυτός αρνήθηκε και τότε τού επιτέθηκαν.

Όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου στο Live News, οι συγκεκριμένοι έκαναν σύστημα το τελευταίο διάστημα τις επισκέψεις στο βενζινάδικο, όποτε τους τελείωνε η βενζίνη. Έμπαιναν, φούλαραν και έφευγαν χωρίς να πληρώνουν ποτέ.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, με τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο της σπείρας, που διαφεύγουν, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, μιλώντας στο Live News για το περιστατικό.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα;

Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή.

Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ;

Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του, καθώς έχει καρκίνο, και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί».



Το άρθρο Λαμία-Επίθεση Ρομά σε βενζινάδικο: «Έχουν καταδικαστεί δύο φορές και είναι έξω-Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.