Σε καλό δρόμο για εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω βρίσκονται οι αρχές μετά την σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο είχε συνευρεθεί η κοπέλα το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω, αλλά δεν πρόλαβε.

Ο 32χρονος, στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. κατά την προσαγωγή του, παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και την εξαφάνισή της είχε δήλωσε ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, οπότε και εκδόθηκε missing alert.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει για την εξαφάνιση της νεαρής όλα τα ενδεχόμενα, και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 27χρονης που συγκλονίζει

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 27χρονη ήρθε στην Ελλάδα παρέα με τον 28χρονο σύντροφό της για να δουλέψουν στη θερινή σεζόν στην Κω.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της. Έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτησή της.

Η ΕΛ.ΑΣ. τις προηγούμενες ημέρες, μετά από διασταύρωση στοιχείων και πληροφορίες που συνέλεξαν για τα τελευταία άτομα που συνάντησε η νεαρή κοπέλα πριν εξαφανιστεί, προχώρησε σε προσαγωγή πέντε αλλοδαπών -τεσσάρων Πακιστανών και ενός Μπαγκλαντεσιανού-, οι οποίοι φέρονται να είναι οι τελευταίοι που είδαν την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί υποστήριξαν πως συνάντησαν την 27χρονη στον δρόμο στο Μαρμάρι και, καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης, προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Ισχυρίστηκαν, ακόμη, ότι την κάλεσαν σπίτι τους στο Τιγκάκι για να της δώσουν νερό και ότι μετά την άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο.

Ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της ενώ ήταν στο σπίτι τους.

Εν τω μεταξύ, από το κινητό της 27χρονης η τελευταία ενέργεια ήταν ένα SMS που απεστάλη στον σύντροφό της. Νωρίτερα του είχε στείλει μήνυμα γράφοντάς του ότι θα τη γυρίσουν σπίτι.

Ωστόσο, στο τελευταίο SMS που του έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, του έλεγε πού ήταν για να πάει να την πάρει και να επιστρέψουν μαζί σπίτι. Ο σύντροφός της πήγε αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος της. Στην ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο το τελευταίο αυτό μήνυμα να μην το έγραψε η ίδια η 27χρονη, άλλα κάποιο άλλο άτομο.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε επικοινωνία και με τον σύντροφό της, ο οποίος έχει δώσει κι αυτός καταθέσεις. Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 27χρονης συνεχίζονται, με τη συνδρομή δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντικών ομάδων.