Χημικά και συλλήψεις… Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης στο…

Χημικά και συλλήψεις… Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης στο κτίριο του Ευαγγελισμού, το οποίο εδώ και χρόνια τελεί υπό κατάληψη από άτομα, που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με το cretapost, δεν είναι γνωστό εάν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν εντολή για εκκένωση του χώρου ή εάν αναζητούν συγκεκριμένα άτομα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, έχει γίνει χρήση χημικών, ενώ οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί.

Δέκα συλλήψεις!

Σύμφωνα, επίσης, με όσα καταγράφει η ΕΡΤ, κατά την επιχείρηση στην Κρήτη, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Τ.Ε.Κ.Α.Μ.) Κρήτης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 ρόπαλα, τσεκούρι, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, δελτία ταυτότητας που δεν ανήκουν στους συλληφθέντες, μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κιβώτια με πέτρες και υλικά κατασκευής αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Το άρθρο Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε κατάληψη-Χρήση χημικών και 10 συλλήψεις! εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.