Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα εξαιτίας του νέου κύματος της κακοκαιρίας με έντονες βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε καταιγίδα την νύχτα με ραγδαία βροχή, κεραυνούς και βροντές, που κράτησαν αρκετή ώρα, χωρίς να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Αντίθετα στην Ήπειρο σημειώθηκαν και ζημίες, όταν ανεμοστρόβιλος χτύπησε το βράδυ της Πέμπτης την περιοχή της Παραμυθιάς, ειδικά στις κοινότητες Αγοράς, Σκανδάλου, Γλυκής, και Ποταμιάς.

Δύο στέγες κατοικημένων σπιτιών κατέρρευσαν στην Αγορά και μία στο Σκάνδαλο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Επίσης, έχουν καταρρεύσει τουλάχιστον 5 φράχτες σπιτιών και 6 καμινάδες σε σπίτια. Σε τυροκομείο της περιοχής προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κτήριο, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερών 3 στάβλοι.

Δέντρα και κολόνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ έπεσαν στη Γλυκή και στην Ποταμιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Συνεργεία του Δήμου Σουλίου και της ΔΕΗ με τη συνδρομή της Αστυνομίας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις λειτουργίες των υποδομών.

Ο ανεμοστρόβιλος επηρέασε και παραλιακές περιοχές με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά δένδρα.