Σε άλλη μία απαράδεκτη πεζοδρομιακού τύπου δήλωση προέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ζήτησε να του αναφέρουν τα προβλήματά τους, τονίζοντας πως «αν σας πει κανείς τίποτα, θα τους ξεσκίσω».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Πρέβεζα, πριν αναχωρήσει για Ιωάννινα και Βόρεια Ήπειρο συναντήθηκε με υγειονομικούς από το νοσοκομείο της πόλης.

Ζητώντας από τους εργαζόμενους να του αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους προέτρεψε να μη φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πρόσθεσε: «Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω».

«Παιδιά, ανοικτά μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Και μη φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, μου το λέτε να τους ξεσκίσω», επανέλαβε με “τσαμπουκά”.

Εδώ το βίντεο με την δήλωση Κασσελάκη:

ΝΔ: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

Η απάντηση της ΝΔ στη δήλωση Κασσελάκη ήρθε μέσω του εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Ρωμανού, ο οποίος τόνισε:

«Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…»

«Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά, ενώ πριν από δύο ημέρες, συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκ νέου σφοδρές αντιδράσεις, λέγοντας:

«Και άλλοι, που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ: Ο  Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους η Ν.Δ. προσπαθεί να φιμώσει.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους», προσθέτει.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει και επαναλαμβάνει το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη «για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας», να μπουν στο isyriza.gr/opinion_form.
«Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει», καταλήγει η ανακοίνωση.