Σε δίκη παραπέμφθηκε ένας οδηγός, που πάρκαρε παράνομα στο κέντρο της Λαμίας, κοντά στα δικαστήρια και ζήτησε τα… ρέστα από τους δημοτικούς αστυνομικούς όταν του έκοψαν κλήση, δίνοντας μάλιστα μια κουτουλιά στον έναν εξ αυτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Lamiareport, ΙΧ τύπου βαν ήταν παρκαρισμένο το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου επάνω στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, η οποία μάλιστα εξυπηρετεί και τη διάβαση αναπήρων.

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν την παράβαση στις 19:10, ωστόσο το όχημα παρέμενε στο σημείο. Όταν ο 65χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος είδε την κλήση, φέρεται να παρέμεινε εκεί για να ζητήσει τον λόγο.

Πράγματι, περίπου μία ώρα αργότερα, όταν πλησίασε και πάλι όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας να του ζητήσει να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να τους μίλησε άσχημα και στην παρατήρηση του Δημοτικού Αστυνομικού ότι είναι διάβαση αναπήρων, του απάντησε επιθετικά «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Ο «νταής» έριξε κουτουλιά στον αστυνομικό

Δεν άργησε να δείξει τις επιθετικές του προθέσεις και στη συνέχεια έπιασε τον δημοτικό αστυνομικό από το μπουφάν και του έριξε κουτουλιά στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία.

Στο σημείο επενέβησαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κρατήθηκε μέχρι το πρωί της επομένης. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.