Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου σε ηλικία 60 ετών,μετά από μακρόχρονη νόσηση και νοσηλεία το τελευταίο διάστημα σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του, με κείμενο που ανάρτησαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία Πέλλας στις 16 Μαρτίου του 1964 και μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια. Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών για λογαριασμό διάφορων κέντρων διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια.

Έχει γράψει στίχους και μουσική για μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του το πέρασε σε κέντρα διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.