Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Που πραγματοποιούνται τα έργα και πότε «κλείνει»…

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Που πραγματοποιούνται τα έργα και πότε «κλείνει» ο περιφερειακός με διακοπή της κυκλοφορίας;

Την Παρασκευή (6/10) και από τη Δευτέρα (9/10) μέχρι και την Παρασκευή (13/10) θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει τα σημεία που θα διακοπεί η κυκλοφορία, όπως και το χρονικό διάστημα των εργασιών:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή (06/10/2023), καθώς και από την Δευτέρα (09/10/2023) έως την Παρασκευή (13/10/2023), κατά τις βραδινές ώρες έκαστης ημέρας, θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, κατόπιν ενημέρωσης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας / Διεύθυνση Τεχνικών Έργων / Τμήμα Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών:

Την Παρασκευή (06/10/2023) και από την Δευτέρα (09/10/2023) έως την Παρασκευή (13/10/2023) και κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ9 (Τούμπα) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κλάδο με κατεύθυνση από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – έξοδος προς οδούς Κατσιμίδη και Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Πού, πότε και για ποιες ώρες «κλείνει» ο περιφερειακός για εργασίες εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.