Την ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και…

Την ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε εξοπλισμό, όπως με ελικόπτερο και εναέρια μέσα επιτήρησης κυκλοφορίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, στο περιθώριο σύσκεψης που είχε σήμερα (3/10) στην πόλη με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο (Fly Over) και το κυκλοφοριακό της πόλης.

Η  ατζέντα της σύσκεψης

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα που δρομολογούνται, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που τυχόν ανακύψουν με παρεμβάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην υλοποίηση του έργου προκειμένου να αναληφθούν από πλευράς τους οι κατάλληλες πρωτοβουλίες -στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους- που θα επιτρέψουν στην Τροχαία να διαδραματίσει το ρόλο της.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δρομολογεί σημαντικά έργα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής τους πιθανόν να προκαλέσουν τυχόν αρρυθμίες».

«Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους, να καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου τα όσα ζητήματα προκύψουν, να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος, Σπυρίδων Σκλάβος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κυρία, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ενισχύεται με 100 επιπλέον τροχονόμους και ελικόπτερο για τα έργα του Fly Over εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.