Πλυντήριο αυτοκινήτων έβαλαν στο στόχαστρο τέσσερις διαρρήκτες πλυντήριο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας…

Πλυντήριο αυτοκινήτων έβαλαν στο στόχαστρο τέσσερις διαρρήκτες πλυντήριο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας (17/9).

Συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλαν στο πλυντήριο αυτοκινήτων που βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης, με στόχο διαρρήξουν έναν αυτόματο πωλητή – κερματοδέκτη.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις τους, που με λοστούς, σφυριά κι άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, επιχείρησαν να ανοίξουν το μηχάνημα για να αποσπάσουν τα χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων και πρόεδρο των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 και οι τέσσερις άνδρες που φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι και γάντια στα χέρια.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Απόπειρα διάρρηξης αυτόματου πωλητή σε πλυντήριο αυτοκινήτων (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.